Mobilier LOFT funcțional și elegant

Mobilierul functional si stilat de la firma de mobila "VMS-COMPANIE" SRL este cea mai buna modalitate de a te inconjoara de frumusete si confort, precum si de a crea un interior sofisticat. Gama de produse include mobilier tapițat și dulap pentru casă și birou: mobilier pentru baruri, cafenele, restaurante, hoteluri, birouri, precum și paturi, canapele, fotolii, scaune, grupuri de luat masa.

De asemenea, „VMS-COMPANIE” SRL este unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier pentru scoli si universitati, gradinite, institutii medicale.

„VMS-COMPANIE” SRL este singurul producator de mobilier tip mansarda si mobilier din structuri metalice din nordul Republicii Moldova.

Fiabilitate, durabilitate, siguranță și design modern - așa puteți caracteriza produsele companiei noastre.

Calitatea înaltă a mobilierului se datorează utilizării materialelor certificate ecologice și structurilor metalice durabile. Toate consumabilele pentru productia de mobila au certificate de igiena si certificate de conformitate.

Cu atractivitate și estetică exterioară, colecția de mobilier combină fiabilitatea, caracterul practic și siguranța.

Pe langa solutii gata facute pentru interior, aici vei gasi mobilier la comanda. Fabrica de mobilă va produce pentru dvs. modelul selectat în configurația și configurația dorită. O gamă largă de țesături de tapițerie, nuanțe în paleta de materiale și opțiuni suplimentare - aceasta este o oportunitate de a obține o piesă de mobilier cu adevărat personalizată și funcționalitatea necesară.


1047 07.12.2017

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dumneavoastră personale, le faceți în mod voluntar la dispoziție publică. Vă recomandăm să utilizați date anonime.

0
0