SERVICIU GRATUIT DE AMENAJARE INTERIOARĂ

Creăm mobilier de cea mai înaltă calitate și design adaptiv. Ne mândrim cu meșteșugul nostru pentru că înțelegem rolul intrinsec al mobilierului în casele și afacerile noastre. Mobilierul nostru este făcut pentru a trăi cu tine, construit pentru a servi confortului, pentru a fi admirat.

Întreaga noastră colecție poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor și gusturilor dumneavoastră într-o gamă de culori, dimensiuni, materiale și finisaje.

Este posibil să îți dorești un design care să se potrivească gusturilor tale, dimensiunii și interiorului casei tale. De aceea am creat un serviciu gratuit de design interior.

Expertiza in proiectare

Mai întâi ne cunoaștem gusturile, ideile inițiale și nevoile de stil de viață. Putem vorbi și acasă; unde designerul dvs. de interior va lua măsurători și va obține o înțelegere clară a cerințelor dvs. pentru a vă ajuta să vă optimizați spațiul și stilul.

Sugestiile și recomandările noastre

Încă de la prima întâlnire, vă vom pregăti propuneri și recomandări care vă vor permite să profitați la maximum de spațiul dvs. și să vă dați viață ideilor. De asemenea, vom recomanda materiale și mobilier.

Etapa finală

Odată ce sunteți 100% mulțumit, vă vom fabrica, livra, asambla și aranja mobila - făcând visul să devină realitate.Este o modalitate ușoară de a ajunge la destinația de vis.


920 19.06.2018

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dumneavoastră personale, le faceți în mod voluntar la dispoziție publică. Vă recomandăm să utilizați date anonime.

0
0